Tegels en sanitair

Tegels

In de showroom van Kroontegels en Sanitair vindt u een groot assortiment tegels voor vloeren en wanden. Deze tegels kunnen wij bijvoorbeeld in uw douche, bad, kamer of toilet plaatsen. Wij bieden verschillende soorten tegels aan in diverse stijlen, materialen en afmetingen. Bent u op zoek naar strakke en moderne tegels of passen klassieke tegels beter bij de ruimte? Kroontegels en Sanitair heeft het allemaal!

Wandtegels

Bij Kroontegels en Sanitair vindt u diverse soorten en stijlen wandtegels. Voor in de badkamer of het toilet hebben wij tegels. Van heel eenvoudig tot wandtegels met een bijzonder design. Daarnaast hebben wij wandtegels in verschillende vormen. Hierdoor kunt u een mooi patroon met de tegels maken op de muur of het juist heel simpel houden.

Vloertegels

Vloertegels moeten sterk zijn en van goede kwaliteit. Het assortiment vloertegels van Kroontegels en Sanitair bevatten deze eigenschappen. Ons assortiment is zeer groot, waardoor u veel keuze heeft uit verschillende vormen, kleuren en maten. Vloertegels zijn zeer praktisch, gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. De vloertegels kunt u door het hele huis plaatsen. Kroontegels en Sanitair heeft voor iedere ruimte de juiste tegel. Kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Verschillende merken

De tegels die wij leveren zijn van de volgende merken: Flaviker, Procasa en Cottoceramix. Hierdoor kunnen wij uw tegels van goede kwaliteit bieden. Daarnaast hebben wij een divers assortiment. Waardoor er altijd wat tussen zit wat past bij uw stijl en wensen.

Tegels vervangen of los aanschaffen?

Het is ook mogelijk om losse tegels bij ons aan te schaffen. Komt u net wat tegels te kort of moeten er een aantal tegels vervangen worden? Geen probleem! Naast het leveren van de losse tegels, kunnen wij ook de oude tegels vervangen. 

Wilt u meer weten over onze tegels en alle mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef.

Tegels
Tegels
Tegels