Voordelen van een toilet zonder spoelrand

Een randloos toilet heeft geen spoelrand en is hygiƫnischer omdat er geen vuil en restjes kunnen blijven hangen. Het zorgt er ook voor dat het makkelijker schoon te maken is en er zit een functionele waterverdeler in waardoor het water direct de afvoer in gaat. Omdat er minder volume nodig is om het water goed door het toilet te spoelen, is het waterbesparend. Kortom: een toilet zonder spoelrand kent diverse voordelen. Wij lichten de voordelen toe en vertellen meer over het randloze toilet.

Hoe werkt een randloos toilet?

Een toilet zonder spoelrand heeft geen holte of rand en is volledig glad aan de binnenkant. Dankzij het open design is er een lage waterkracht nodig om het toilet goed schoon te spoelen. Bij toiletten met een spoelrand is er meer kracht nodig, om zo de hele rand schoon te kunnen spoelen.

De grootste voordelen van een randloos toilet

  • Eenvoudig schoonmaken: schoonmaken onder de moeilijke rand is niet meer nodig. U kunt eenvoudig een doekje door het toilet heen halen zonder dat u ingewikkelde plekken tegenkomt.
  • HygiĆ«nisch: doordat er geen vuil in de rand kan blijven hangen, blijft het zich ook niet hechten op moeilijk te bereiken. Na het spoelen en schoonmaken weet u zeker dat het volledige toilet schoon is.
  • Waterbesparend: doordat er minder volume nodig is om de pot schoon te spoelen, wordt er minder water gebruikt. Dit bespaart op water en is milieuvriendelijker.
  • Design: het toilet heeft een modern en mooi design. Er bestaan diverse toiletten zonder spoelrand waar u uit kunt kiezen. Voor iedere toiletruimte en badkamer hebben wij een geschikt toilet.

Bekijk het randloze toilet in onze showroom

Bent u benieuwd naar hoe een randloos toilet eruit ziet en hoe het precies werkt? In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en verzorgen uw volledige badkamer- of toiletverbouwing.

Kom langs in onze showroom of neem voor meer informatie contact met ons op.