Tegeltrends

Wat is er in op het gebied van tegels en welke trend zien we momenteel? Wij zetten een aantal echte tegeltrends voor u op een rijtje.

Keramisch

Keramische tegels zien er niet alleen heel mooi uit, het is ook nog eens een mooi alternatief op echt natuursteen. Echt natuursteen is vrij duur en dankzij dit mooie alternatief kunt u flink besparen. Keramiek is gemakkelijk schoon te maken en is bestand tegen krassen.

Marmer imitaties

Marmer blijft populair en is ook een echte trend als het gaat om tegels. Echt marmer is voor veel mensen onbetaalbaar, waardoor de meeste mensen voor imitatie gaan. Door te kiezen voor de marmerlook tegel is het evengoed mogelijk om een sfeervolle uitstraling te krijgen.

Mozaïek

Mozaïek biedt heel veel mogelijkheden, u kunt er alle kanten mee op. Door voor een bepaald patroon te kiezen kunt u de ruimte zo inrichten als u wilt. Daarnaast geeft het een bepaalde sfeer en kunt u er zo echt uw eigen plek van maken.

Kleur en interieur

Houd bij het kiezen van tegels rekening met de kleuren en het interieur in huis. Lichte ruimtes combineren mooi met marmer imitatietegels. Donkere ruimtes zijn weer mooier met donkere tegels. Speel met verschillende tinten voor verschillende contrasten.

Voordelen van tegels

Tegels hebben diverse voordelen, zoals:

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Duurzaam
  • Lange levensduur
  • Luxe uitstraling
  • Verschillende mogelijkheden

Wilt u nieuwe tegels voor een ruimte in huis? Kroontegels en Sanitair denkt graag met u mee. Neem voor meer informatie contact met ons op.