Soorten sanitair

Heeft u nieuw sanitair nodig? Dan heeft u nogal wat keus. Er bestaan diverse soorten sanitair. Uw huis bevat de volgende soorten sanitair: douchebakken, douchewanden, kranen, keramiek,  wastafels, installaties en radiatoren behoren allemaal tot het sanitair. Dit kan bijvoorbeeld worden geplaatst in uw badkamer, keuken of toilet.

Wastafel en fontein

Wastafels en fonteinen bestaan in alle soorten en maten. Van rond tot vierkant en van keramiek tot hout: er is veel mogelijk. U kunt kiezen voor een standaard exemplaar of heeft u liever iets wat opvalt? Kroontegels en Sanitair heeft het! Kom langs in onze showroom voor alle opties.

Kraan

Een kraan mag niet ontbreken in een keuken, badkamer of toilet. Ook hier is veel bij mogelijk: van strakke vormgeving tot een mooi rond exemplaar. Daarnaast bestaan er, met name voor in de badkamer, veel luxe opties. Denk hierbij aan een regendouche of juist een kraan met een massagestand.

Toilet

Het toilet is een belangrijke plek in huis. Het moet comfortabel zijn en ook nog een mooie uitstraling hebben. Gelukkig bestaan er tegenwoordig veel opties als het gaat om het toilet en de zitting. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Douche

Sluit de dag ontspannen af of begin het juist goed onder de douche. Een fijne plek om lekker te ontspannen, op te warmen of juist af te koelen. De doucheruimte kan volledig worden afgestemd op uw wensen en de ruimte van de badkamer.

Bad

Een heerlijke plek om te ontspannen: het bad. Er zijn diverse mogelijkheden in materiaal, vorm en maat. Kiest u voor vrijstaand of ingebouwd? En wilt u een bubbelbad of liever één zonder poespas? Het kan allemaal!

Wilt u weten wat voor sanitair goed bij uw situatie en wensen past? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via het contactformulier, bel naar 0227 76 00 60 of kom langs in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef.