Luxe in de badkamer dankzij een Sunshower

Wilt u het gevoel van een spa in uw eigen badkamer realiseren? Vindt u zonlicht en warmte heerlijk? Dan is een Sunshower een mooie aanvulling aan uw badkamer. Een ontspannen lichaam is ook goed voor de geest, daarom is het belangrijk om goed voor het lichaam te zorgen. Een Sunshower kan voor de nodige ontspanning zorgen en heeft diverse voordelen.

Wat is een Sunshower?

Een Sunshower is een paneel dat in de douche wordt geplaatst. De Sunshower geeft zowel infrarood als een laag gedoseerd UV-licht. Het maakt het gevoel van zonlicht het hele jaar door mogelijk. De warmte van infrarood werkt niet alleen ontspannend, maar zorgt ook voor een verbetering van de bloedcirculatie. Eventuele rug- nek- en spierpijnklachten kunnen door de Sunshower worden verminderd.

Lage hoeveelheid UV-licht

In de wintermaanden is er te weinig zonlicht om voldoende vitamine D aan te maken. Dankzij de laag gedoseerde hoeveelheid UV-licht van de Sunshower krijgt u wel voldoende vitamine D binnen. Dit zorgt voor een beter immuunsysteem en geeft meer energie.

Een Sunshower bereidt uw huid op verantwoorde manier voor op de zon. Het geeft u een gezonde teint en u behoudt uw kleur langer.

Alle voordelen op een rij

De Sunshower biedt de volgende voordelen:

  • Verlichting van pijnklachten: dankzij de warmte kan het verkrampte gevoel in rug en nek worden verlicht.
  • Snel herstel van de spieren: infrarood zorgt voor een versnelde bloedcirculatie waardoor er een hoger zuurstofgehalte in het bloed is. Dit vermindert spierpijn en stijfheid.
  • Dieptereiniging: door de warmte worden poriën wijder en kan de huid dieper gereinigd worden. Dit zorgt ervoor dat de huid en gezonder en mooier uitziet.

Er bestaan diverse soorten Sunshowers. Welke geschikt is voor uw badkamer en uw situatie vertellen we u graag in de showroom. Kom langs en laat u adviseren door één van onze specialisten.