Dit wil je niet missen in de badkamer

Een badkamer geheel naar eigen smaak en wens inrichten is het allerleukste om te doen. Elke dag ben je daar te vinden, dus het is fijn als deze ruimte voor u goed voelt.In deze ruimte vindt er bijvoorbeeld persoonlijke verzorging, dagelijkse hygiëne en ontspanning plaats.Welke accessoires mogen zeker niet ontbreken in de badkamer? Wij zetten een aantal op een rij. 

 

Spiegel 

Een spiegel is een van de belangrijkste badkameraccessoires en speelt diverse rollen. De spiegel wordt gebruikt voor functionele zaken zoals tandenpoetsen, opmaken, persoonlijke hygiëne, maar ook als decoratie. Daarbij zorgt een spiegel ervoor dat de ruimte ruimer oogt en lichter lijkt.  

 

Speakers 

Omdat je zoveel tijd in de badkamer spendeert aan jezelf en muziek bijdraagt aan een goed gevoel, wil je geluid niet missen. Speakers zijn er in allerlei soorten en maten, waarbij er ook de mogelijkheid is om te kiezen voor een waterdicht systeem. Met wifi en bluetooth kunt u zelf uw eigen muziek afspelen in de badkamer, zonder bang te zijn voor waterschade. Klinkt goed toch? 

 

Geurkaars 

Een geurkaars is altijd een goed idee. Ook in de badkamer! Het ruikt natuurlijk heerlijk en hiermee kun je ook nare geuren wegwerken. Naast dat het een fijne geur heeft is het erg sfeervol. Nog een extra accessoire die de badkamer een fijne plek maakt. 

 

Make-up opbergen 

Om een georganiseerde badkamer te houden en te bewaken zijn make-up en andere accessoire opbergen een echte must. Georganiseerd in de badkamer zorgt ook voor rust in het hoofd. Een echte win-win dus! Gebruik opbergen voor tandenborstels, tandpasta, borstels, make-up en andere producten die in de gewone la opgeborgen worden. Zo blijft het netjes en overzichtelijk. 

Ook is het mogelijk om opbergen in het zicht te zetten. Dan is het extra leuk om er een te kiezen die goed bij de stijl van de badkamer past. 

 

Badkamer mogelijkheden 

Bent u van plan om uw badkamer wens in vervulling te laten gaan? Kroontegels en Sanitair adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 0227 – 760060 of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op. 

Dit wil je niet missen in de badkamer