Badkamertrends 2022

Van comfort tot duurzaamheid; de trends voor het nieuwe jaar staan weer voor de deur. Ook de badkamer kan hierin niet achterblijven. Kroontegels & Sanitair zet de badkamertrends van 2022 voor u op een rij.

Hotelchique

Deze trend zien we al wat langer voorbij komen, zowel in het interieur als in de badkamer. Luxe staat centraal in 2022. Comfort en stijl, net als in hotel, zijn daarbij belangrijk. Luxe behang, natuursteen, gouden spiegels en kranen zijn elementen die daar goed bij passen. Laat u inspireren door de mooiste badkamers die in hotels terugkomen en breng luxe in uw eigen woning.

Badkamer samenvoegen met de slaapkamer

Ook deze trend bent u vast al vaker tegen gekomen; een badkamer die wordt gecombineerd met de slaapkamer in 1 ruimte. Soms wordt er een kleine wand gebruikt om een scheiding te maken, maar in veel gevallen staat bijvoorbeeld het bad op zichzelf in de ruimte. Samen met het bed zijn dit de eyecatchers van de slaapkamer.

Slim en duurzaam

Duurzaamheid is een trend die in iedere branche en bij meerdere producten voorbij komt, zo ook in badkamers. Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken. Duurzame oplossingen in de badkamer zijn waterbesparende kranen en een waterbesparende douche. De badkamer van 2022 heeft ook slimme gadgets. Denk hierbij aan handsfree kranen, verlichting die werkt op bewegingssensoren of een slimme douche; allemaal oplossingen die het dagelijks leven nog makkelijker maken.

Nieuwe badkamer in 2022

Is uw badkamer aan vervanging toe en wilt u in 2022 een nieuwe badkamer laten plaatsen? Kroontegels & Sanitair maakt het mogelijk! Wij bieden veel mogelijkheden en maken uw droombadkamer werkelijkheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom.