Grote opening van Kroontegels en Sanitair + 4-jarig bestaan Kroonkeukens

Het is zo ver: Kroontegels en Sanitair gooit de deuren van haar showroom open. Tijdens een feestelijk openingsweekend op 19 en 20 januari bent u van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur! Daarnaast vieren wij het vierjarig bestaan van Kroonkeukens.

Grote opening

Maak kennis met: Kroontegels en sanitair! Voor nieuw sanitair of tegels bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een nieuw badkamermeubel, toilet of mooie tegel voor op de wand? De specialisten van Kroontegels en Sanitair adviseren u graag, ook tijdens de grote opening.

Vele openingsacties

Om de opening van Kroontegels en sanitair te vieren hebben wij diverse openingsacties. Hierbij kunt u denken aan mooie wandtegels van 30 bij 60 centimeter, voor maar €14,95 per m2. Bent u benieuwd naar de overige acties? Kom dan langs tijdens het openingsweekend op 19 en 20 januari!

De service die u van ons gewend bent

Bij Kroonkeukens, Tegels en Sanitair krijgt u de service die u van ons gewend bent. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Compleet ingerichte showroom
  • Opname en advies aan huis
  • 3D ontwerp en vrijblijvende offerte
  • Vervangingsservice
  • Volledige verbouwingsservice
  • CBW aankoop zekerheid

Bent u nieuwsgierig geworden naar Kroontegels en Sanitair? Of wilt u het vierjarig bestaan van Kroonkeukens met ons vieren? Dan zien wij u graag op 19 of 20 januari tussen 11.00 en 16.00 uur in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef!

Klik hier voor de volledige uitnodiging

Grote opening van Kroontegels en Sanitair + 4-jarig bestaan Kroonkeukens